Çoğlu Şehit İshak Sağlamoğlu İlkokulu

Vizyon: •Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak. •Okulumuzun bu günkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. •Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak. •Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak. •Her velinin, öğrenme için öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesi. •Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.

Misyon: •Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. •Müşteri memnuniyeti konusundaki bilgi, birikim ve deneyimlerin paylaşılması, yeni uygulamaların araştırılması, ilgili kesimlerin bilinçlendirilmesi. •Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır. •Mükemmelliğin sonu yoktur. Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidir.Bu konuda kimseyi değil kendi kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak önemli arayışımızdır. •Öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginlendirilmiş bir eğitim yapmak.

Başarılar:

Saatler: Başlangıç: 08:30 Bitiş: 14:50
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Servis Yok.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0338 236 52 17

WEB - https://coglu.meb.k12.tr

Adres - Çoğlu Köyü Merkez/KARAMAN

Öğretim Şekli :Taşımalı+Tam Gün

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Çoğlu Köyü Merkez/KARAMAN

Ulaşım Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 33 km.